Vrolijk Gelukkig Wat dan ook | Officiële trailer | Netflix

Vrolijk Gelukkig Wat dan ook |  Officiële trailer |  NetflixMerry Happy Whatever volgt Don Quinn (Dennis Quaid), een wilskrachtige patriarch uit Philadelphia die zijn best doet om de stress van de feestdagen in evenwicht te brengen met de eisen van zijn hechte maar eclectische familie – en zijn familie die hun best doet om hem te managen. Maar wanneer jongste dochter Emmy (Bridgit Mendler) thuiskomt uit LA met een nieuwe vriend, worstelende muzikant Matt (Brent Morin), wordt Dons overtuiging dat “er is de Quinn-manier … en de verkeerde manier” op de proef gesteld. Van Emmy Award- winnende maker Tucker Cawley (Everybody Loves Raymond), Merry Happy Whatever is een hilarische en hartverwarmende komedie die bewijst dat hoewel familie misschien niet in een nette kleine strik wordt verpakt, het soms nog steeds het grootste geschenk kan zijn. Merry Happy Wat dan ook wordt gelanceerd op 28 november, alleen op Netflix.
https://www.netflix.com/title/80997965

ABONNEREN: https://bit.ly/29qBUt7

Over Netflix: Netflix is ​​’s werelds toonaangevende internetentertainmentservice met meer dan 158 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen die genieten van tv-series, documentaires en speelfilms in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen spelen, pauzeren en verder kijken, allemaal zonder reclame of verplichtingen. Vrolijk Gelukkig Wat dan ook | Officiële trailer | Netflix
https://youtube.com/netflix

Een wilskrachtige vader navigeert door de stress van de feestdagen wanneer zijn dochter haar nieuwe vriendje mee naar huis neemt voor Kerstmis. Met Dennis Quaid. .

Gehen Sie zum Video auf dem offiziellen Netflix-Kanal auf Youtube

Netflix