Volledige aflevering: Cults, uitgelegd | Netflix

Volledige aflevering: Cults, uitgelegd |  NetflixDeze volledige aflevering van Explained bekijkt hoe sekten mensen naar binnen lokken en controle uitoefenen. Leer de veelbetekenende signalen van een sekte en hoe eenzaamheid in het leven en het leven online indoctrinatie gemakkelijker dan ooit maakt. Explained staat nu op Netflix met wekelijks nieuwe afleveringen op donderdag.
https://www.netflix.com/title/80216752

ABONNEREN: https://bit.ly/29qBUt7

Over Netflix: Netflix is ​​’s werelds toonaangevende internetentertainmentservice met meer dan 158 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen die genieten van tv-series, documentaires en speelfilms in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen spelen, pauzeren en verder kijken, allemaal zonder reclame of verplichtingen. Volledige aflevering: Cults, uitgelegd | Netflix
https://youtube.com/netflix

Deze verhelderende serie van Vox duikt in een breed scala aan onderwerpen, zoals de opkomst van cryptocurrency, waarom diëten falen en de wilde wereld van K-pop. .

Gehen Sie zum Video auf dem offiziellen Netflix-Kanal auf Youtube

Netflix