Paarse Harten | Officiële trailer | Netflix

Paarse Harten |  Officiële trailer |  NetflixOndanks hun vele verschillen, komen Cassie (Sofia Carson), een worstelende singer-songwriter, en Luke (Nicholas Galitzine), een onrustige marinier, overeen om uitsluitend voor militaire voordelen te trouwen. Maar wanneer een tragedie toeslaat, begint de grens tussen echt en schijn te vervagen. De soundtrack van Purple Hearts zal beschikbaar zijn op 29 juli. ‘Come Back Home’, het originele nummer in de trailer en de film, uitgevoerd en mede geschreven door Sofia Carson, is nu beschikbaar! Luister:
https://hollywoodrecs.lnk.to/PurpleHearts

Kijk Purple Hearts, alleen op Netflix:
https://www.netflix.com/purplehearts

ABONNEREN: http://bit.ly/29qBUt7

Over Netflix: Netflix is ​​’s werelds toonaangevende streaming-entertainmentservice met 222 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen die genieten van tv-series, documentaires, speelfilms en mobiele games in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen spelen, pauzeren en verder kijken, allemaal zonder reclame of verplichtingen. Paarse Harten | Officiële trailer | Netflix
https://youtube.com/Netflix

Een aspirant-muzikant stemt in met een verstandshuwelijk met een binnenkort in te zetten marinier, maar een tragedie maakt al snel hun neprelatie maar al te echt. .

Gehen Sie zum Video auf dem offiziellen Netflix-Kanal auf Youtube

Netflix