In het huis van Kanye West in Californië | Mijn volgende gast met David Letterman | Netflix

In het huis van Kanye West in Californië |  Mijn volgende gast met David Letterman |  NetflixMy Next Guest With David Letterman is genomineerd voor een Emmy® Awards 2019. In deze clip van My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman Seizoen 2 geeft Kanye West Dave een privérondleiding door zijn huis in Californië dat hij deelt met zijn vrouw Kim Kardashian. Dit seizoen gaat Dave ook aan tafel met Ellen DeGeneres, Tiffany Haddish, Lewis Hamilton en Melinda Gates voor diepgaande gesprekken. Alle vijf afleveringen van de Netflix-talkshow zijn nu te zien op Netflix. Bekijk Mijn volgende gast heeft geen introductie nodig met David Letterman, alleen op Netflix:
https://www.netflix.com/title/80209096

ABONNEREN: http://bit.ly/29qBUt7

Over Netflix: Netflix is ​​’s werelds toonaangevende internetentertainmentservice met meer dan 148 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen die genieten van tv-series, documentaires en speelfilms in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen spelen, pauzeren en verder kijken, allemaal zonder reclame of verplichtingen. Maak verbinding met Netflix Online: Bezoek de Netflix-WEBSITE: http://nflx.it/29BcWb5
Zoals Netflix Kids op FACEBOOK: http://bit.ly/NetflixFamilie
Zoals Netflix op FACEBOOK: http://bit.ly/29kkAtN
Volg Netflix op TWITTER: http://bit.ly/29gswqd
Volg Netflix op INSTAGRAM: http://bit.ly/29oO4UP
Volg Netflix op TUMBLR: http://bit.ly/29kkemT

Kanye West toont David Letterman zijn huis in Californië | Mijn volgende gast heeft geen introductie nodig | Netflix
http://youtube.com/netflix

TV-legende David Letterman werkt in deze talkshow samen met fascinerende wereldfiguren voor diepte-interviews en nieuwsgierige excursies. .

Gehen Sie zum Video auf dem offiziellen Netflix-Kanal auf Youtube

Netflix