Farzar | Officiële clip | Netflix

Farzar |  Officiële clip |  NetflixWat is eigenlijk de Slag Slam eigenlijk? Ontdek wanneer Farzar op 15 juli op Netflix arriveert. Van de makers van Brickleberry en Paradise PD, komt de waanzinnige sci-fi geanimeerde comedyserie Farzar. De egoïstische menselijke krijger Renzo bevrijdde de planeet Farzar van de kwaadaardige buitenaardse Bazarack en vestigde vervolgens een menselijke nederzetting onder een enorme koepel en werd de tsaar van Farzar. Jaren later wordt Farzar opnieuw aangevallen door de kwaadaardige buitenaardse wezens en gaat Renzo’s goedbedoelende en niet zo slimme zoon Prins Fichael op pad met zijn speciale bemanning “SHAT” (Special Hostile Assault Team!). Terwijl ze aan hun reis beginnen om te vechten tegen de buitenaardse wezens die hen willen doden/opeten, ontdekt Fichael al snel dat niet alles is wat het lijkt en dat hij misschien in een leugen leeft.

https://www.netflix.com/farzar

ABONNEREN: http://bit.ly/29qBUt7

Over Netflix: Netflix is ​​’s werelds toonaangevende streaming-entertainmentservice met 222 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen die genieten van tv-series, documentaires, speelfilms en mobiele games in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen spelen, pauzeren en verder kijken, allemaal zonder reclame of verplichtingen. Farzar | Officiële clip | Netflix
https://youtube.com/Netflix

Prins Fichael woont in een mensenkolonie op een buitenaardse wereld en zweert de planeet van het kwaad te verlossen, maar ontdekt dan dat zijn vader de grootste boosdoener van allemaal is. .

Gehen Sie zum Video auf dem offiziellen Netflix-Kanal auf Youtube

Netflix