De grote hack | Officiële trailer | Netflix

De grote hack |  Officiële trailer |  NetflixZe hebben je gegevens gestolen. Toen namen ze de controle over. The Great Hack onthult de duistere wereld van data-exploitatie door de meeslepende persoonlijke reizen van spelers aan verschillende kanten van het explosieve Cambridge Analytica/Facebook-dataschandaal. In geselecteerde theaters en op Netflix 24 juli. Bekijk The Great Hack, alleen op Netflix:
https://www.netflix.com/TITLE/80117542

ABONNEREN: http://bit.ly/29qBUt7

Over Netflix: Netflix is ​​’s werelds toonaangevende internetentertainmentservice met meer dan 148 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen die genieten van tv-series, documentaires en speelfilms in een breed scala aan genres en talen. Leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op elk scherm met internetverbinding. Leden kunnen spelen, pauzeren en verder kijken, allemaal zonder reclame of verplichtingen. Maak verbinding met Netflix Online: Bezoek de Netflix-WEBSITE: http://nflx.it/29BcWb5
Zoals Netflix Kids op FACEBOOK: http://bit.ly/NetflixFamilie
Zoals Netflix op FACEBOOK: http://bit.ly/29kkAtN
Volg Netflix op TWITTER: http://bit.ly/29gswqd
Volg Netflix op INSTAGRAM: http://bit.ly/29oO4UP
Volg Netflix op TUMBLR: http://bit.ly/29kkemT

De grote hack | Officiële trailer | Netflix
http://youtube.com/netflix

Ontdek hoe een databedrijf genaamd Cambridge Analytica de duistere kant van sociale media begon te symboliseren in de nasleep van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. .

Gehen Sie zum Video auf dem offiziellen Netflix-Kanal auf Youtube

Netflix